tirsdag, december 13, 2005

Litterære tidsskrifter i Norge lige nu

Kjetil Røed tegner og fortæller (kræver vist Morgenbladet-login)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Yep. Den høflige terroristen er også med, det registreres med en viss tilfredshet, nå også som tidsskrift, vi trodde ellers den var en katalog. Audiatorkatalogen. Vi trodde ellers anmelderiet trengte en dyktige seks måneder for å lese de femhundreogtolv sider ordentlig før kritikk, en tidsfrist som selvsagt er uforenlig med dagspressens krav til ... usw, usw. und. Und ad nauseam.

Du har vært utsatt for nok en skamløs salgspitch fra Audiatur avd.Oslo. Katalogen fås på bestilling hos bokhandler. Alt annet er litteratur, dette er spam.

Martin Glaz Serup sagde ...

Jeg synes ellers det virker som om ret meget af det der går for at være litteratur i virkeligheden er SPAM... fx er jeg glad for ikke at være dagbladsanmelder længere; sådan at skulle gå og være bange for pakkeposten hver eneste dag...

Mariann sagde ...

Haha! Den der redselen kjenner jeg!

...men det hender jo det kommer gaver fra himmelen også, når sant skal sies...

;-)

Susanne Christensen sagde ...

MB-login: just ask, all you have to do is ask.

Mindre end 24 timer i DK og jeg panikker allerede. Tror jeg har gjort en fejl, måske jeg kan ændre flybiletten. Folk er rare på TV, her er vildt spooky, hvad er det fx med Ole Sippel? DR-nyheder er fuld af spøgelser! This town is coming like a ghost town - uu - uu

Martin Glaz Serup sagde ...

Fra himlen ligefrem? Jeg plejede at få selv de gode bøger fra hovedredaktionen i Odense; man skulle være anmelder i Norge!

Susanne Christensen sagde ...

Oi. Timing! Som du sagde:)

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK