torsdag, december 15, 2005

Bushdrop!

8 kommentarer:

Mariann sagde ...

Finnes det noen grense for hvor dypt han kan falle?

Martin Glaz Serup sagde ...

Ja, faktisk! Men så skal man bare gå ind på linket igen, så falder han et nyt sted, falder og falder indtil han ligger stille og så må man starte forfra igen. Og igen. Og igen.

Mariann sagde ...

Jeg fikk ellers inntrykk av det ikke er grenser for hvor dypt han kan falle - det er bare å ta tak i mannen ved hjelp av musen, og dra litt i ham, dytte ham utfor et sted, og så faller han videre, videre... Jeg holdt faktisk på med det der en stund, til jeg ikke gadd mer... ;-)

Martin Glaz Serup sagde ...

Nej, hvor skægt, det havde jeg ikke opdaget - man kan faktisk kaste rundt med ham, som det passer én...

Mariann sagde ...

Dessverre er det vel litt slik det er i virkeligheten også - det hjelper ikke hva man gjør - han når aldri bunnen, man blir ikke kvitt ham, hvor mye man enn dytter? Jeg så nettopp Pinters Nobeltale på TV, det var jo utrolig sterkt, tidligere har jeg bare lest teksten, det var noe helt annet å se ham fremføre den... Logisk sett burde Bush & Blair & alle sammen bare smuldre opp, gå opp i røyk, forsvinne i løse luften etter Pinters knusende tale. Men det bare fortsetter...

Anonym sagde ...

Det fortsætter, ja, og i Danmark har vi fortsat en løgnagtig statsminister, som har involveret os i en ulovlig angrebskrig.

Anonym sagde ...

Jeg vågnede også helt en aften, hvor jeg på svensk tv fangede den sidste halve time af Pinters tale. Meget æresfrygtindgydende:
http://nobelprize.org/literature/laureates/2005/pinter-lecture-hi.ram

Martin Glaz Serup sagde ...

Tak for linket; jeg havde faktisk ikke set talen før, ja; ærefrygtindgydende. Og frygtelig.

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK