mandag, december 20, 2010

MANDAG - tredje del udkommer i dag


1 og 2.

2 kommentarer:

Martin Glaz Serup sagde ...

Kære Per Olof,

Hvor er du henne, jeg havde ventet en evaluering, men har du måske gjort alvor af det og har sagt dit abbonnement på Mandag op?

God jul!

Martin

per-olof.dk sagde ...

- he he nej nej nej og der var faktisk en kommentar til ugens tv-indslag nr. 1, jeg ærgrede mig over at få slettet! :-) Jeg holder ud, men jeg tvivler på, at det bliver min foretrukne litteraturart. Hvad nu hvis der pludselig står 'HJÆLP! Svar hurtigt!' - kan jeg leve med det uden at handle? Hvilken virkning er det overhovedet litteraturen har, som er betydningsfuld i forhold til den art 'virkelighed' som dine sms'er repræsenterer, men som jeg alligevel står 'udenfor'. Jeg mener jo litteraturen hjælper mig med orienteringen, dvs hvad vej jeg vil vende mig, hvor det væsentlige er at finde - hvilket jeg opfatter som modsat dem, der tror det vigtige ligger i i hvilken grad evangelierne, lever op til at være historiske fakta!
Så jeg hænger på den, også på mandag! Selvom jeg måske ikke altid når længere end til indgangslinjen, for der er jo ofte noget som skal gøres! God jul og ønsket om mange $$$!

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK