mandag, december 27, 2010

MANDAG - fjerde og sidste del udkommer i dag


1 og 2 og 3.

4 kommentarer:

per-olof.dk sagde ...

- jeg slog på lydløs, for ikke hele tiden at blive forstyrret - men fik lige set en sms til MIG, tæt på dens afsendelse, så E og L kunne få svar, mens det var relevant!
Kom hjem i nat i taxa tæt på midnat og et øjeblik forvirret fordi MANDAG skrev noget om taxa - som at blive set over skuldren -"Så er vi endelig fremme og snart i seng tror jeg, jeg kom til at tænke på: hvad var dit taxanavn?" Det var vi jo - endelig fremme og snart i seng - "nåe det er bare Martin, det er jo MANDAG mand!"
He he kunne ønske du havde fået mn serie lillejuleaften - så ku' du lære det ku' du - at blive afbrudt - for da føg sms-erne over landet, osse mine...

Martin Glaz Serup sagde ...

Kære Per,
Tak for rapporterne fra Mandag, dem har jeg været glad for at få og følge. Desværre var der noget knas med Telenor i går, deres servere eller hvad det er, så pludselig kom der et VÆLD af beskeder der var blevet sat i kø (performing the breakdown), og så blev der stille igen; et par af de senere beskeder kom slet ikke frem, men det er vel også netop en del af hvad Mandag handler om: teknologien, at undersøge hvad den (ikke) kan, hvad vi er afhængige af, hvordan. Og hvordan det betyder at det man modtager er noget helt andet end det der bliver sendt. Sov godt, havde jeg nær skrevet, men det er jo formiddag! God dag!

Martin Glaz Serup sagde ...

Lars Bukdahl om Teknisk uheld Mandag.

per-olof.dk sagde ...

- ja tak for denne gang! Det var lidt sjovt at være med til - men jeg har respekt for metoden - har ikke mod på at gentage :-) - selvom listen hos smspress.dk ser interessant nok ud. Familiens udveksling af SMS-er hen over Danmark lillejuleaften, da vi alle stilede nordpå, fik et særligt lys over sig, ja sådan ser altså VERDEN ud nu....
jeg er mere til den adgang via nettet som mobilen giver til tilpassede hjemmesider...

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK