fredag, august 14, 2009

Fra sommerlandet

Hvad sker der - se billederne fra politiets vanvittige 'indsats' mod demonstranterne foran Brorsons kirke i København i nat her.

Her har jeg skrevet en klumme Fra sommerlandet - den virker så lalleglad og ligegyldig nu, synes jeg; jeg skriver blandt andet om samtalens betydning, om dialog og respekt og lydhørhed - i forhold til litteratur og det litteraturen handler om, livet altså. Men hvad skal vi med det, denne blødsødne samtale, når vi kan være handlekraftige og bruge magt?

2 kommentarer:

Martin Glaz Serup sagde ...

Her har Ralf Pittelkow en sædvanlig kommentar - jeg synes at det interessante sker i kommentarfeltet - blandt andet skriver Morten Klausen fra Lyngby: "@Søren Jensen, Århus: Du er forkert på den. USA smed våbeninspektørerne ud af Irak: http://www.youtube.com/watch?v=KvDe7Z-ykDo . Krigen blev stemt ned i FN = intet FN mandat. Per Stig Møller talte mange gange om Iraks masseødelæggelsesvåben, og det har Anders Fogh Rasmussen også gjort: http://www.youtube.com/watch?v=RqPnVz1Z59w . Det er ulovligt at føre angrebskrig mod et suverænt land uden at Danmark, eller en koalitionspartner er truet, eller gennem FN. "Truslerne" fra Irak var fabrikationer."

Erik Højer sagde ...

Din artikel i Bogmarkedet er fin nok. Der er en tid til, at redegøre for forhold i éns umiddelbare hverdag. Og en tid til at montere linsen med vidvinkel. Det ene er ligeså berettiget som det andet. Det stora och det lilla.

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK