tirsdag, juni 16, 2009

Den 17. juni, kl.19; kan man tage på Kanaltur med Stanza i Malmø, det gør jeg og udover mig kan man også høre Stewe Claeson, Catharina Gripenberg og Palle Sigsgaard læse.

Den 18. juni, kl.9.30; taler jeg på Vallekilde Højskole, men desværre uden Cato Thau Jensen, som det ellers var annonceret.

4 kommentarer:

Martin Glaz Serup sagde ...

Vallekilde bliver rykket fra 10.30 til 12.30.

Martin Glaz Serup sagde ...

Begge arrangementer var rigtig sjove, I skulle have været der! I Malmø blev vejret dog pludseligt dårligt - eller måske det bare var en naturlig kølighed, tidspunktet taget i betragtning. Så jeg fik mig en lille forkølelse eller hvad det hedder, sådan noget der går i halsen og på stemmen, så jeg ikke kunne tale TIL ved Vallekilde i dag, hvor jeg ellers snakkede og snakkede i nærved to timer, jeg tror dog godt at det kunne høres alligevel, well, nu fester de sikkert på Vallekilde, nå ja, og i Malmø.

Martin Glaz Serup sagde ...

I Malmø var Palle og Catharina desværre af forskellige årsager blevet forhindret i at komme, lykkeligvis dukkede Linn Hansén op i stedet. Men hvorfor fortæller jeg dig alt dette, du hører jo ikke engang efter og desuden var det i går.

mai sagde ...

Men jeg var på Kanalrundtfart i går - med Kvinder på værtshus og The Other Tour - et velanbragt alternativ til den vanlige kanalrundtfart, med fokus på køn og ligestilling. Turen kan kun anbefales, ligesom resten af udstillingen - Værker der virker - på Charlottenborg. Og tak ungerne med - der er en forrygende svævende bil med pedaler!

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK