tirsdag, november 18, 2008

Morgenkontor6 kommentarer:

Martin Glaz Serup sagde ...

Her er Pia Juuls natkontor (i dagslys) og her Martin Johs. Møllers middagskontor.

Martin Glaz Serup sagde ...

Jeg mener at Thomas Hvid Kromann publicerede en Perec-inspireret beskrivelse af sit skrivebord et eller andet sted... Var det i Apparatur? Jeg mener at det var online, men kan ikke finde det... Thomas? Anybody?

Anonym sagde ...

ja, det gjorde jeg. Men den er vist long gone fra Apparaturs hjemmeside Det var ikke Perec, men Daniel Spoerri, der lagde inspirationen. Jeg kunne godt lægge den op på min blog, men den er meget lang. Måske var det noget for Kornkammers publikationsserie (men du vil jo helst publicere nye ting, jeg mener vi har diskuteret det før).

alt godt fra FIolstræde!

Thomas

Anonym sagde ...

man kunne evt. lave en ny kommentering af kommentarer fra hhv. 2004 og 2001. work in progress

Anonym sagde ...

"På mit arbejdsværelse, der ligger for enden af en lille gang i lejligheden i Schleppegrellsgade på Nørrebro, mod den tynde væg, bag hvilken man ofte kan høre et ældre ægtepar ved aftenstide vaske op og småmumle til hinanden på et uforståeligt sprog, hvis afgrunde det kræver et halvt samliv at afkode, står mit skrivebord. Den 21. august 2001 kl. 17.56 noterer jeg på lavmælt, men gentagen opfordring af Daniel Spoerri genstandene på dette bord for at gentage et projekt, som han, en fjern onkel, foretog 40 år tidligere(1) i en anden og mindre lokalitet i Paris, nemlig værelse nr. 13 på femte sal i Hotel Carcassonne i Rue Mouftetard nr. 24. Formålet er det samme, nemlig at finde ud af, hvad genstandene rent spontant kan vække til live i mig ved beskrivelsen af dem. "

... og så videre. Med kommentarer til genstandene fra mig selv, indbudte gæster i både 2001 og 2004 og kommentarer til kommentarerne. Men tegningen over skrivebordet er pist forsvundet.

Anonym sagde ...

http://www.guardian.co.uk/books/series/writersrooms

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK