lørdag, december 09, 2006

Trafikken er uvirkelig - live på Superchannel klokken 10

PRESSEMEDDELELSE

Krogerup Højskole afholder
Livetransmitteret poetisk performance & workshop
Lørdag d. 9. december kl. 10-12.30

med temaet:

TID–SAMTID–SAMTIDIGHED

Der er tiden på uret. Der er cigarettens tid. Eftertankens og erindringens tid. Bevidsthedens og drømmenes tid. Der er ventetid. Sørgetid. Begejstringens tid. Samfundets og samtidens tid og tid der bliver til rum i og uden for os. Hvad sker der, når der går hul på tiden? Bliver den til rum eller lag af tid og hvordan ser de ord? Hvordan kan de fanges med ord? Hvor mange tider er vi i samtidigt? Hvor mange slags tid kan digtet rumme – samtidigt. Det er tid til simultan action: samtidighed som poetisk handling og færdigt digt.

Performere: Martin Glaz Serup (oplæsning af nyt digtmanus) og Neal Ashley Conrad (intro og cut up af udvalgte digte)

Man kan følge med live på nettet og komme med kommentarer til de samtidighedsdigte hver af de fire grupper skaber på steder ud fra de tilfældige cut-up-tekststumper, Neal udleverer til hver gruppe.

Hele seancen bliver filmet og bragt live fra Krogerup over SuperChannel

1 kommentar:

Martin Glaz Serup sagde ...

Nu er digterens oplæsning færdig og workshoppen er gået i gang - de fire grupper elever har fået en første linje til et digt de vist skal konstruere af Thomas Hvid Kromann. Og som værktøjskasse har de fået cut-ups af tekster af Ulrike Draesner, Gertrude Stein, Mette Moestrup, Pentti Saarikoski, Lone Hørslev, Maja Lee Langvad, Frederik Nyberg, Viggo Madsen, Ted Berrigan, Ulf Karl Olov Nilsson, Pia Tafdrup og Thomas Tranströmer.

Lige nu kan man se et pausedigt af Maja Lee Langvad på Superchannel...

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK