tirsdag, september 23, 2014

Mere om Lars Bukdahl og Pia Tadrup

...en slags skolegårdsskænderi, jeg har på fornemmelsen at det ikke rigtigt fører nogle vegne, det er vel blandt andet min skyld, der er åbent for at man kan gå grundigere ind her, se selv på Johanne Thorup Dalgaards wall på FB og på Lars Bukdahls blog.

8 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Jeg forstår godt din kritik. Det kommer til at lyde meget overlegent, eller hvad jeg nu skal kalde det, når LB undrer sig over, at digtere, som han ellers normalt respekterer, kan lide Tafdrups digt. Og han gør sig til smagsdommeren over dem alle og kommer mere eller mindre direkte til at stille spørgsmålstegn ved bl.a. dine evner som redaktionssekretær på Hvedekorn. Det synes jeg, er ret strengt. Han synes ikke at forstå, at der kan være helt legitime grunde til, at digtere bliver kanoniserede, f.eks. at folk kan lide at læse deres digte.
Med hensyn til det konkrete digt, så var min umiddelbare reaktion, at det var et godt og sjovt digt, og så likede jeg helt spontant på fb. Det bør der vel være plads til.

Martin Glaz Serup sagde ...

Kære Kirsten

Tak for den kommentar; jeg lægger den også lige ud i Facebook-sporet.

KH Martin

stensamler sagde ...

Tak, af en eller anden grund kunne jeg ikke komme ind på det facebook-spor

Kirsten sagde ...

Men jeg er selvfølgelig heller ikke en af de digtere, LB respekterer ;-)

Lars Bukdahl sagde ...

Hej Marin og Kirsten - ser først denne lille tråd nu - 2 små kommentarer: jeg vil hellere lyde overlegen end underlegen; selvfølgelig er vi alle kun læsere, men netop derfor er vi også forpligtet til at lade vores læsninger tale og måle sig og, ja, konkurrere med hinanden, artikuleret og kvalificeret/kvalificerende. Jeg stiller ikke spørgsmålstegn ved Martin evner som Hvede-redaktionsekretær, alt tyder på, at han bestred det job godt og glimrende; det er for søren fordi, jeg har tillid til ham som læser, at jeg undrer mig inkvisatorisk over hans Tafdrup-like.
kh Lars

Lars Bukdahl sagde ...

INKVISITORISK hedder det! Nu føler jeg mig akut underlegen -

Kirsten sagde ...

Hensigt og virkning følges ikke altid af. Lige i dette tilfælde synes jeg, du rammer forbi.

Kirsten sagde ...

... men du er ikke ene om at lave slåfejl i kommentarerne ;-)