lørdag, april 27, 2013

Tænk at skrive sådan en tekst som litteraturredaktør? Hvis jeg var chef på Berlingske Tidende, fik Søren Kassebeer sin fyreseddel i morgen (eller i aften, hvis jeg havde hans mobilnummer, pr sms) - så fik han måske også bedre tid til at LÆSE (noget han tydeligvis har forsømt og forsømmer, men jeg synes da ikke at han skal have ondt i sin litterære samvittighed over det- han har sikkert så meget andet at tage sig af. Deadlines fx. De klummer skriver jo ikke sig selv!)

3 kommentarer:

Sixten Elia sagde ...

Hvad er det, den mand vil?

Jeg (gen-)læser H. Kiddes Jærnet og andre "støvede sager" sideløbende med ny "smal" litteratur.

DK, du appendix til Tyskland...

Susanne Christensen sagde ...

Hvad i himlens navn er det som står her?! Jeg støtter fyring, Martin. Ved siden af teksten en overskrift: "Finsk success-skribent: Kender man ikke fortiden, forstår man ikke nutiden." ... enig, men "SUCCESSSKRIBENT"???!!!

per-olof.dk sagde ...

..at det afgørende kriterium for læsning af skønlitteratur skulle være, hvad der er oppe i tiden - kan måske være godt nok for en behagesyg redaktør - det ville dog være lidt mere ambitiøst at have et mål - såsom at være med til at sætte dagsordenen for HVAD, der skulle være 'oppe i tiden' - hvilket der mageligt kunne hentes inspiration til i mange ikke så omtalte forfatterskaber. Hvad der kommer til at rage op i samtiden er jo ikke udvalgt efter noget objektivt kriterium - ej heller det som lever længere - litteraturen bag os rummer en rigdom uden lige, som det naturligvis ville være dumt at kaste vrag på på bekostning af, hvad der lige nu er oppe i tiden - måske af ganske ligegyldige grunde.

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK