lørdag, februar 25, 2012

Promenaden vokser

Promenaden har besluttet sig for at udvide kollektivet af faste skribenter.

Vi byder velkommen til hele syv nye skarpe promenister: Peter Borum, Jeppe Brixvold, Lars Frost, René Jean Jensen, Kamilla Löfström, Torben Madsen og Mai Misfeldt.

6 kommentarer:

Rasmus Stenfalk sagde ...

Hej Martin

Off-topic: Når jeg går ind på kornkammer.blogspot.com, giver Chrome mig denne besked: "kornkammer.blogspot.com indeholder indhold fra www.norddahl.org, som er et websted, der er kendt for at distribuere malware. Din computer kan få en virus, hvis du besøger webstedet.
Google har registreret, at der muligvis installeres ondsindet software på din computer, hvis du fortsætter. Hvis du har besøgt webstedet før, eller hvis du har tillid til webstedet, er det muligt, at det for nylig er blevet angrebet af en hacker. Du bør ikke fortsætte. Du kan eventuelt prøve igen i morgen eller besøge et andet websted."

On-topic: Cool og spændende med promenadeudvidelsen!

Martin Glaz Serup sagde ...

Ja, flere fortæller mig det, men hvad skal og kan jeg mon gøre ved det?

Bedste hilsner
Martin

Rasmus Stenfalk sagde ...

Jeg ville nok bare slette alle links til den hjemmeside, indtil den er kommet på ret køl igen. Så vidt jeg kan se, er det din blogroll, der linker til den.

Martin Glaz Serup sagde ...

Jeg har været alle mine link igennem, synes jeg, jeg kan ikke finde ud af hvor det er jeg skulle henvise til Norddahl - kan du mon fortælle mig det???

Rasmus Stenfalk sagde ...

Det er vist ham her: Eiríkur Örn Norðdahl. Men faren lader til at være drevet over, Chrome brokker sig i hvert fald ikke længere.

Martin Glaz Serup sagde ...

Tak!