tirsdag, januar 21, 2014

VANSINNESUPPDRAG! PRODUCENT SÖKES!

För två år sedan arrangerade FSL en KRITIKFESTIVAL i Malmö/Köpenhamn. Vi vill nu göra en motsvarande i Stockholm 2015. Det handlar om att få hela Stockholm, från ungdomar till professorer att under fyra dagar diskutera kritiken som fenomen, uttryck och demokratiskt innehållsvärde. Vi har redan inlett samtal med Kulturhuset och Stadsbiblioteket och det finns goda chanser att få med tidningar, tidskrifter och etermedier i festivalen. I FSL finns mycket stor erfarenhet och upparbetade kontakter, många ideella händer och skallar, men vi behöver en producent som leder arbetet.
Vi har inga pengar ännu för projektet. Producenten måste börja med att hitta pengar också för sin egen ersättning. EKONOMISKT ÄR DET ALLTSÅ ETT HÖGRISK- för att inte säga ett VANSINNESUPPDRAG. Den vi söker ska ha stor kunskap om kultur-, tidskrifts- och massmedievärldarna, vara påhittig, modig och självständig, samt gärna erfaren i ansökningskonsterna. Det är en fördel att bo i Stockholm.
 

Om någon är intresserad: sänd ett mail till fsl.informerar@gmail.com berätta om dig själv och om vad du tidigare gjort och varför du tror att den här uppgiften passar dig.

Ingen kommentarer: