onsdag, marts 14, 2007

Small Press Publishing. Andreas Brunner skriver om en rig flora af småforlag i Sydsvenskan. Ann Lingebrandt skriver i Norrköping Tidningar om samme event. Og Jörgen Andersson mener i Helsingborgs Dagblad at man, efter at have været på Smått Förlagt-messen, kan konkludere noget i retning af at den gode nyhed for læserne er, at bokfloden är brokigare än någonsin. Den tråkiga (?) nyheten för kritikern (och kanske i förlängningen för kultursidan som institution) är att skrivandet, läsandet och samtalet om litteraturen tycks kunna leva och frodas förutan en allsmäktig smakdomare i den litterära örtagården. Uanset: sådan en messe må vi også have i Danmark - næste år, for eksempel - i samarbejde med Rámus förlag, Inkonst og LiteraturHaus. Den ene dag i Malmö, den næste i København.

To risk fucking everything. Tue Andersen Nexø skriver om at Problemet med overskridelsen og pinligheden og inkompetencen er jo, at også dén bliver til en positur, man kan indtage.

I morgen og i overmorgen. Flemming Munchs sande identitet afsløret. Situationisme-seminar i København. Selv fra Fanø er det fristende at springe på et tog ...

Nyt nummer af Kulturo. Og noget om Perversitetens minefelt ved Politikens Mikkel Bruun Zangenberg.

3 kommentarer:

Martin Johs. Møller sagde ...

Var der noget med at der skulle komme et blog-seminar et eller andet sted engang i år?

Martin Glaz Serup sagde ...

Jo jo jo - den 10.-13. maj i år på Norden Biskops Arnö nær Uppsala. Det er nu ikke udelukkende et BLOG-seminar. Men: TBA! TBA! TBA!

Martin Johs. Møller sagde ...

Ahh... The Big Apple, Traditional birth attendant, Trenes de Buenos Aires, Trockenbeerenauslese, time brokerage agreement... Glæder mig til at høre nærmere.

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK