fredag, april 03, 2020

[pressemeddelelse]

Mikrofest-logoÅBNINGSFEST FOR MIKROFEST UDSKUDT

Åbningsfesten for Mikrofest må jo desværre udskydes pga. coronokrisen. Vi rykker den til d. 4. september, hvor vi sådan håber, at vi alle sammen igen kan stå tæt og fejre forlagene og forfatterne uden at være smurt ind i håndsprit. I kan læse mere om festen her.

Mikrofest.dk åbner inden da, men vi må også sande, at vi ikke kan nå det til d. 8. april, da alting går langsommere for tiden. Vi holder jer opdateret og arbejder på livet løs, og indtil da: Køb en bog fra et mikroforlag, hør en livestreamet oplæsning, og doner nogle kroner – det hele GØR en forskel for både de forlag og forfattere, som kæmper en hård kamp lige nu.

Nedenfor er links til de 26 mikroforlag, som indtil videre er med på Mikrofest, mange af dem har tilbud lige nu, helt op til 50 % og/eller fri fragt. Og så vil vi anbefale Café Pyts live-oplæsninger hver dag kl. 15, hvor man kan donere, hvad man har lyst til, og en stribe skønne forfattere læser op.

Pas godt på jer selv & på litteraturen.

De bedste hilsner Christel Sunesen & Lars Emil Foder, Mikrofest
Køb en bog fra et mikroforlag

Nogle af forlagene har ikke direkte salg via deres hjemmeside, men så kan bøgerne bestilles via en anden online-boghandler eller nogle af de fysiske boghandlere, som stadig har åbent eller bringer ud. Vi tager forbehold for ændrede priser og tilbud, vi evt. har overset.

Ingen kommentarer:

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK