lørdag, april 06, 2013

God lørdag!

7 kommentarer:

erikh sagde ...

Dalam penulisan skripsi, mahasiswa dibimbing oleh satu atau dua orang pembimbing yang berstatus dosen pada perguruan tinggi tempat mahasiswa kuliah. Untuk penulisan skripsi yang dibimbing oleh dua orang, dikenal istilah Pembimbing I dan Pembimbing II. Biasanya, Pembimbing I memiliki peranan yang lebih dominan bila dibanding dengan Pembimbing II.

(sidehus.blogspot.dk)

Martin Glaz Serup sagde ...

Er dette mon spam, hmmm???

Martin Glaz Serup sagde ...

Dada or Bahassa Indonesia?

erikh sagde ...

Det er bare den nye lejer af sidehuset. Spam kan man vel ikke sige det er, når det blot handler om (ikke) at holde styr på sin blogrulle, oder?

Det er et eksempel på at man skal være varsom med at opfatte blogposter hæftet på en tilfældig adresse som et nagelfast tekst-arkiv.

Men det er nu alligevel forbløffende at ligeså konkretpoetisk den readyfundne tekst virker på indonesisk, ligeså kedsommeligt prosaisk bliver resultatet ved oversættelse til dansk.

erikh sagde ...

(Gå ind på http://da.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Jean_Jensen
og klik på linket til forfatterens blog)

Anonym sagde ...

Der er også kommet ny lejer her: http://www.verderblich.blogspot.dk

erikh sagde ...

Åh verderblich, jeg lider stadig af post-traumatisk blogsyndrom efter at den logerende pludselig henover en nat var forsvundet og havde taget alt indboet med sig. Fra tid til anden - så længe det varer - dukker han op med en bog under armen på adressen: http://myrerne.blogspot.dk/