tirsdag, november 22, 2011

1 kommentar:

Martin Glaz Serup sagde ...

Støttefest for Møllegades Boghandel
Den 1. december 2011
Arrangør Møllegades Boghandel

Støttefest for Møllegades Boghandel
Torsdag den 1. december inviterer Møllegades Boghandel indenfor til en aften fuld af nye litterære indtryk og dansable toner. Den første dag i december er den vigtige skæringsdato hvor boghandelen overgår til at være en forening – en struktur, der forhåbentlig skal holde den lille, skæve bogbutik i live i mange år endnu, så det i fremtiden også er muligt at købe den gode litteratur i hjertet af Nørrebro. Vi fejrer boghandlens genfødsel, men forsøger samtidig at rejse startkapital til den nye forening.
Møllegades Boghandel serverer i denne anledning et lækkert line up af forfattere, musikere og DJ’s, der alle har indvilliget i at stille op gratis for at hjælpe boghandlen på vej.

Fra reception til fest
Aftenen starter i boghandelen med reception fra kl. 18.00. Her vil det være muligt at nyde et gratis glas vand eller vin alt imens en række af Københavns stærkeste litterære personligheder læser op fra deres fortrukne værker fra hylderne i Møllegades Boghandel.
Kl. 20.00 rykker arrangementet over på den anden side af gaden, til LiteraturHaus, hvor der vil være fest til de sene nattetimer.

Nye koblinger
I LiteraturHaus indledes festen med en række interessante og skæve eksperimenter. Her skaber Morten Søndergaard, Cia Rinne og T.S Høeg hver for sig nye koblinger mellem ord og lyd. Koblinger, frakoblinger og sammensmeltninger der både inddrager rum og de mennesker som indgår i rummet. Der er således lagt op til række interessante og stemningsfulde lydeksperimenter denne aften.

Støvet folk og rå avantgarde
Musikalsk spænder programmet fra minimalistiske folktoner til eksperimenterende klangkunst. Vi får besøg af TOTO – et duo-projekt bestående af to af de førende skikkelser i det danske avantgardemiljø, TR Kirstein og Toke Tietze Mortensen. Vi præsenterer også So Like Dorian, et nyere navn på den alternative danske folkscene, der af anmeldere er blevet sammenlignet med Bon Iver og Leonard Cohen.

Markant DJ-set
Musikentusiast og radiovært på det Elektriske Barometer på P3, Lucia Odoom, serverer lækre, dansable toner senere på aftenen. Foruden Odoom sikrer DJ’s fra nogle af Københavns stilskabende pladeselskaber, Escho og Neh-Owh, også bevægelse på dansegulvet når aften bliver til nat.

Donationer
Denne aften kan støttefestens gæster være med til at præge boghandelens litteratur ved at donere en bog, ny eller brugt. Vi har dog også stærkt brug for startkapital for at holde boghandlen i live, hvorfor vi kraftigt opfordre folk til også at bidrage med pengedonationer. Møllegades Boghandel understreger dog at denne aften er alle former for støtte velkommen.
Få mere at vide på www.moellegadesboghandel.dk eller facebook.

Praktisk information

Dato: 1. december 2011

Tid: Reception i Møllegades Boghandel kl. 18-20
Fest i LiteraturHaus kl. 20-02

Sted: Møllegades Boghandel 8A, 2200 København N
LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N

Pris: Donation
Der modtages kun kontanter, ikke dankort.

Kontakt: presse@moellegadesboghandel.dk
Louise Holm: tlf.: 28 91 42 58

Web: www.moellegadesboghandel.dk