søndag, juli 03, 2011

MARKEN er indstillet til Bukdahls Bet 2011; jeg krydser fingre. P.t. er den udsolgt fra forlaget, men anytime skulle der komme en ny udgave fra After Hand, et nyt oplag, det er på vej fra trykkeriet siger min forlægger. Også i Los Angeles skulle den amerikanske THE FIELD være på trapperne i disse uger - fra Les Figues Press - og ligesom den danske med omslag af Lise Harlev.

7 kommentarer:

Teolog på afveje sagde ...

Jeg var lige ved at lave et helt vildt åndssvagt ordspil, der gik over noget med 'Marken er mejet', men opgav det... Men jeg krydser fingre og håber, jeg også kan finde et eksemplar på dansk engang, nu hvor jeg har pløjet den [sic] igennem på engelsk.

Kh fra En Læser.

Martin Glaz Serup sagde ...

I den danske version (ikke i den engelske ubu-version, som du har læst) findes det ordspil faktisk allerede: "Marken er meget" står der et sted ;-)

Den nye og billigere udgave af MARKEN er vist kommet fra trykkeriet (jeg har ikke selv set den endnu), og kan bestilles her (jeg sakser fra After Hands hjemmeside):

"Køb/Bestilling
Du kan bestille bøger fra forlaget via denne mail.: afterhand@gmail.com.

Du modtager bestillingen i løbet af få dage, hvis bogen er på lager. Vi vedlægger faktura og giro-kort."

KH & god sommer

Martin Glaz Serup sagde ...

Jeg har lige talt med forlæggeren - nu er den kommet og sendt ud i distribution (der var flere bestillinger), så man kan rekvirere den nye udgave direkte igennem forlaget (se ovenfor) eller bestille den i hvilkensomhelst boghandel. ;-)

Teolog på afveje sagde ...

Tak - må se, om jeg kan overtale dem til at sende til England, ellers hapser jeg den på næste hjemtur.

kh fra Oxford.

Anonym sagde ...

jeg har den, og den er suveræn. Jeg elsker den mark-bog, og jeg har ikke læst den, der har vundet BET'en, men hvis den er bedre, må den VIRKELIG være VIRKELIG VIRKELIG god!

ville jeg bare lige sige.

Martin Glaz Serup sagde ...

Tak! Det er jeg glad for at høre, meget.

Martin Glaz Serup sagde ...

SÅ er Marken igen til at anskaffe sig, jeg har netop selv set den nye udgave, den er fin!