onsdag, maj 31, 2006

Sigrid Undsets Gardenparty - i Lillehammer

5 kommentarer:

Susanne Christensen sagde ...

Orddeling vinder på Google.

Martin Glaz Serup sagde ...

I dag så jeg blandt andet Kate Pendry og Pablo Henrik Llambías, de var begge rigtig gode og særligt Pablo sparkede benene væk under alle... Og så: nachtspiel, med øl der koster 60 kroner stykket. Det er >vanlig< pris her!

Martin Glaz Serup sagde ...

Og i dag Mara Lee der talte om hjertet og hjertets metaforer og Edith Södergran, om et af hendes berømte digte, at det også handlede om at blive forfatter, om at bebo en forfatters krop... Selvfølgelig var det godt. Senere i dag: Caroline Bergvall, Svein Jarvoll, David Levi Strauss.

Martin Glaz Serup sagde ...

Det er uhyggeligt at høre foredragsholdere fra England, Norge og andre steder, Sverige, referere til "den danske situation" som fremmedfjendsk, extremt xenofobisk og udgrænsende i forhold til 'fremmede' - det siger folk uanset politisk overbevisning (de folk jeg har hørt snakke om Danmark i dag, i forbindelse med Muhammed-tegningerne blandt andet, lod til at stemme til hver sin side af den gammeldage højre-venstre-akse). Det er jo indlysende rigtigt. Det er bare sådan det er set udefra. Og indefra. Hvordan kan vi være med til det som danskere???

Martin Glaz Serup sagde ...

>vanlig< pris: 20 cigaretter (Prince light) på den lille brune bar alle mødes på til sidst i Lillehammer: 95 NOK!

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK