tirsdag, august 30, 2011

The Field

The Field by Martin Glaz Serup: pre-release copies arrive on Friday.
Official release: 11/1/11.


mandag, august 29, 2011

Adonis wins Goethe Prize

og snart kan man opleve ham på Louisiana Litt.

Folkestyret har spillet fallit

Trafikken er uvirkelig der udkom på dansk i 2007, blev sidste år oversat til svensk af Stewe Claeson og udkom på det finske forlag ntamo. HER har Malli Öst skrevet en lang og grundig anmeldelse af bogen på det finske site Kiiltomato/Lysmasken (der var en af inspirationerne til etableringen af det hedengangne Litlive, R.I.P.). Den anmeldelse er jeg glad for. Det er Lise Harlev der står bag omslaget til både den danske og den svenske udgave.

Spændingen stiger...

tirsdag, august 23, 2011

Bogen i medierne

Branchebladet Bogmarkedet har oprettet en ny service; Bogen i medierne hedder den, det er et nyhedsbrev der udkommer hver dag og hvori det vist er ambitionen at henvise til samtlige dagbladsboganmeldelser inklusive dybe links hvor de findes - en genvej! Man melder sig til her ved at sætte kryds øverst.

torsdag, august 11, 2011

Skrivelyst og læring



Antologien Skrivelyst og læring er netop udkommet, jeg har bidraget med en tekst der hedder Skrivelyst: distributionen af det sanselige - i bogen kan man læse at "Artiklen handler om litteraturens distribution af det sanselige, om hvordan verden kan blive større, når vi vender os væk fra den og mod litteraturen, og om hvordan vi bliver bedre til at læse ved selv at skrive."

Læs mere om hele bogen og se hvem der ellers har bidraget her.

tirsdag, august 09, 2011

Møde i Steinselskabet Mandag den 15/8

I POESIENS HUS, Gothersgade 89, 1123 København K. Kl. 19.30 -22

Den polske digter og oversætter Adam Zdrodowski fortæller om sit arbejde med at oversætte Steins Lifting Belly til polsk.

Desuden tager vi fat på sammen at læse The Making of Americans - her er det de første 30 sider – Kamilla Löfström vil komme med et kort oplæg i den forbindelse.

Alle er velkomne – det er gratis for medlemmer – andre betaler 30 kr. ved døren – man kan altid melde sig ind, det koster 100 kr. for ét år.

Vel mødt!




American Book Review: Uncreative Writing

mandag, august 01, 2011

SommarStanza med Bök, Glaz Serup, Sandström och Kristersson

Traditionsenligt så bjuder Stanza in till SommarStanza – denna gång får vi finbesök på Galleri 21 när vi gästas av kanadensiske Christian Bök, danske Martin Glaz Serup samt Imri Sandström och Mathias Kristersson.

SommarStanza
Onsdag 3 augusti, kl. 19.00
Med: Christian Bök, Martin Glaz Serup, Imri Sandström och Mathias Kristersson.
...Var: Galleri 21 (Rådmansgatan 5 i Malmö)
Entré: 20 kr

Kornkammer er flyttet!

og findes nu på KORNKAMMER.DK